Move 2 Balance

Levenstijl als medicijn, zelfzorg als prioriteit!

Voeding - Beweging - Mindset in 1 pakket op maat!

Vaak is een symptoom niet het echte probleem, maar een uiting van een verstoorde levensstijl waarin bepaalde factoren of een combinatie ervan een grote rol spelen: chronische stress, ongezonde voedingskeuzes, onvoldoende of foute beweging en slaaptekort. We gaan op zoek naar de oorzaak en gaan hiermee samen met jou aan de slag. In onze praktijk kijken we altijd op een holistische manier naar een persoon en gaan we verschillende disciplines combineren om jouw evenwicht te herstellen. Ook zetten we in op een preventieve levensstijl om de golf aan welvaartsziekten mee aan banden te leggen.

Elke persoon, elke levensstijl en elk lichaam zit anders in elkaar. Daarom geloven wij niet in een “one-size fits all” aanpak, maar krijg je bij ons persoonlijk advies op maat door een team van gepassioneerde gezondheidsmedewerkers en kinesitherapeuten die van gezondheid en welzijn hun persoonlijke missie hebben gemaakt. De positieve vibes krijg je er extra bovenop!

Beweging, voeding en gedrag zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil jij de meest gezonde, positieve en energieke versie van jezelf worden dan is aandacht voor deze 3 aspecten een absolute prioriteit. Om jou daarmee op weg te helpen bieden wij een ‘Move 2 Balance’ programma aan waarin wij onze krachten bundelen om samen met jou aan deze pijlers te werken, op jouw maat.

Praktisch

€595 voor 3 maanden intensieve & persoonlijke begeleiding op maat door professionals

  • 1 Intakegesprek + 3 opvolggesprekken met de gezondheidscoach.
    Doel: een voedingspatroon integreren dat werkt voor jouw lichaam op basis van een volledige lichaamsscan en uitgebreide intake
  • 1 Intakegesprek + functionele screening door sportkinesitherapeut
    Doel: een bewegingspatroon integreren dat past voor jouw lichaam & fun is om te doen
  • 2x trainer per week onder begeleiding van sportkinesitherapeut

De duur van het programma en frequentie van opvolging kan ook individueel besproken en aangepast worden.

Begeleid sporten samen met onze kinesitherapeuten kan indoor of op vraag ook outdoor of online. Outdoor sporten kan met 3 deelnemers.