My Plus coaching

Emotioneel begeleider

Door mijn algemene coachingopleiding kan ik je coachen binnen elk domein waarmee jij worstelt op dit moment in je leven. Naast een gesprek, gebruik ik ook verschillende tools en materiaal om je de juiste handvaten te geven die jij op dat moment nodig hebt. En die jij ook na onze gesprekken in je dagelijkse leven nog verder kan toepassen. Ik sta dan ook achter een langdurige oplossing dan achter pleistertjes kleven.

Plusoudercoach

Zelf ben ik nu reeds 11 jaar plusmama en heb van nieuw samengestelde gezinnen dan ook mijn expertise gemaakt. Ik begeleid je graag in de dingen waar jij als biologische of plusouder mee worstelt op het vlak van je nieuw samengesteld gezin.

Kindertolk

Deze jaaropleiding zorgde voor een zeer mooie aanvulling op mijn reeds bestaande aanbod. Als kindertolk ga ik tijdens een 3 delig traject met een ouder aan de slag. Tijdens het intakegesprek luister ik naar je verhaal en noteer ik alles waar jij je zorgen over maakt of wat jou raakt bij je kind. Ik ga dan aan de slag met een vertaling en geef jou een terugkoppeling tijdens een 2 de gesprek. Daarna volgt er nog een follow-up gesprek en bespreken we wat er reeds veranderd is en waar ik jou eventueel nog verder in kan ondersteunen.

Energy healing

Omdat onze geest zo sterk kan zijn, en we vaak in ons hoofd blijven hangen, was ik op zoek naar een mooie aanvulling, om wat dieper naar ons voelen kunnen te zakken. Met de energy healing, ga ik bepaalde blokkades losmaken zodat de energie in jou lichaam weer optimaal kan stromen. Door middel van meditatie en visualisaties zakken we een beetje dieper in ons lichaam en verzorg ik op een veilige manier oude wonden, waar je met je hoofd of door middel van een gesprek gewoon niet bij geraakt.