Events

Opendeurdag en Braderij!

Zaterdag 22 april 2023 van 13:00 tot 17:00

Zaterdag 22 april 2023 openen wij weer de deuren samen met onze buurvrouw Joséphine tijdens onze jaarlijkse opendeurdag en braderij!

Kom een kijkje nemen in onze praktijk, ontdek waarvoor je bij ons terecht kunt en met welke andere gezondheidsspecialisten onze kinesitherapeuten samenwerken.

Tijdens deze dag zullen er interessante groepssessies plaatsvinden in onze praktijk door onder andere gezondheidswetenschapper en levensstijlexpert Len De Nys en kindertolk en plusoudercoach Jill Van Lint.

Op de braderij op onze parking zullen jullie dit jaar weer lokale ondernemers van Kampenhout kunnen ontdekken en er zullen ook proevertjes zijn. We maken er weer een gezellige namiddag van. Kom zeker langs, profiteer van leuke kortingen en wie weet win je een van onze goodiebags!

Deelname is volledig gratis en inschrijven is niet nodig.

Gratis info avond kindertolken: Je kind als spiegel

Woensdag 30 november 2022 om 20u00

Ben jij ouder, plusouder, pleegouder, leerkracht, opvoeder,...? Dan is deze info avond zeker iets voor jou!
Jill Van Lint van My Plus Coach vertelt je graag meer over de magische wereld van het kindertolken. Hoe waardevol dit in jouw eigen leven kan zijn en hoe belangrijk dit kan zijn tijdens opvoeden en lesgeven.

Opgelet, beperkt aantal plaatsen, inschrijving verplicht: Jill@fyzioplus.be

3 jaar Fyzio Plus! Opendeurdag en braderij.

Zaterdag 30 april 2022 van 13u00 tot 17u00

Fyzio Plus en Joséphine bestaan 3 jaar! En dat willen we graag samen met jullie vieren!

Jullie zijn daarom van harte uitgenodigd op onze opendeurdag en braderij op zaterdag 30 april tussen 13u – 17u.

Op deze dag openen we onze deuren voor iedereen. Kom kennismaken met het hele team van Fyzio Plus of de nieuwe collectie bij Joséphine. Samen met andere lokale handelaars organiseren we op onze parking een braderij waar jullie kunnen genieten van een gin cocktail bij Puffin gin, Italiaanse specialiteiten van Peppino Pazzo en lekker zoet bij Miska’s cupcake atelier. Ook kunnen jullie er kennismaken met o.a. het keramiek van Atelier V, de producten en diensten van ErgoAC, tips en tricks bij Bikefit Jason, …

In onze praktijk organiseert ons team o.a. leuke workshops, gratis bodyscan of insulineresistentie test bij Vicky van Design Your Balance, interessante workshops bij Jill van My Plus Coach, tips en tricks bij Jason Bikefit, uitleg over de specialisaties van onze kinesitherapeuten, …

Deze dag zijn er leuke kortingsacties, winacties en workshops!

Deelname is volledig gratis en inschrijven is niet nodig.

How to live a healthier life: Stress less, Eat wisely, Move naturally & Sleep well

Woensdag 19 februari 2020 om 19u00

Deelname prijs: €10

Inschrijven: info@fyzioplus.be (max 20 deelnemers)

Zet je goede voornemens voor 2020 meteen om in daden! Met dit event kan je meteen praktisch aan de slag. Eerst geeft kinesitherapeut Len De Nys uitleg over de 4 pijlers van een gezond leven. Een echte eye opener over de invloed van stress, voeding, beweging en slaap op je lichaam en geest. In zijn lezing krijg je heel wat nieuwe inzichten en ga je met praktische tips naar huis.

Daarnaast willen we je vooral de kans geven om onmiddellijk aan de slag te gaan met al deze info.

Onze voedingstherapeut Vicky De Laet geeft je de kans om een gratis bodyscan (t.w.v. €35) uit te voeren, zodat je meteen weet hoe (on)gezond jouw lichaam is op dit moment. Dit kan dezelfde avond of na afspraak op een ander moment.

Daarnaast kan je bij kinesitherapeut Jorien De Bie terecht voor een gratis proefles Pilates, een bewegingsmethode die toegepast kan worden door bijna iedereen. In samenspraak wordt jouw Pilatesniveau bepaald en kan je jezelf inschrijven voor een lesmoment.

Na de lezing kan je bij onze therapeuten terecht voor vragen, advies of een gezellige babbel. Uiteraard doen we dit alles met een gezond hapje en drankje erbij!

Peerreview Enkeldistorsie

Woensdag 14 november 2019

Tijdens deze peerreview verdiepen we ons samen met collega kinesitherapeuten in de huidige wetenschappelijke literatuur omtrent klinisch onderzoek en behandeling van enkeldistorsies.

How to live a healthier life: Stress less, Eat wisely, Move naturally & Sleep well

Woensdag 7 november 2019

Interessante lezing over “The 4 key solution” toegepast op sporters, gegeven door collega kinesitherapeut Len De Nys.

Opleiding Shockwave therapie

Woensdag 17 oktober 2019

Op woensdag 17 oktober gaat in onze praktijk de opleiding “Shockwave therapie” door, georganiseerd door Tendim. Collega kinesitherapeuten en artsen leren over de wetenschappelijke evidentie en het praktisch gebruik van shochwave therapie.

Openingsreceptie

Vrijdag 30 augustus 2019

Kom een glaasje drinken en kennismaken met de nieuwe kinesitherapiepraktijk. Onze kinesisten staan klaar voor een babbel en geven je graag een rondleiding.